Sunday 25th September 2022

نشست مجازی پیشینه برخی از غذاهای محلی برگزار شد
اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

به همت امور فرهنگی و بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی پیروزان و با همکاری اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری شهرستان فردوس نشست مجازی پیشینه غذاهای محلی شهرستان فردوس با حضور سرکار خانم طاهره ارغشی مدیر مسئول موسسهمردم نهاد سمن تون و محقق در حوزه غذاهای سنتی برگزار گردید. در این جلسه به نحوه پیدایش برخی از غذاهی محلی و تناسب آن با فرهنگ و بوم، کشت و زرع منطقه و آب و هوای منطقه بررسی شد و مواد لازم و حتی نحوه تهیه این غذاها نیز به شرح گذاشته شد. این جلسه پس از پرسش و پاسخ دانشجویان به پایان رسید.

Template Design:Dima Group