Friday 29th September 2023

نشست مجازی پیشینه برخی از غذاهای محلی برگزار شد
Facebook
Twitter
LinkedIn

به همت امور فرهنگی و بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی پیروزان و با همکاری اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری شهرستان فردوس نشست مجازی پیشینه غذاهای محلی شهرستان فردوس با حضور سرکار خانم طاهره ارغشی مدیر مسئول موسسهمردم نهاد سمن تون و محقق در حوزه غذاهای سنتی برگزار گردید. در این جلسه به نحوه پیدایش برخی از غذاهی محلی و تناسب آن با فرهنگ و بوم، کشت و زرع منطقه و آب و هوای منطقه بررسی شد و مواد لازم و حتی نحوه تهیه این غذاها نیز به شرح گذاشته شد. این جلسه پس از پرسش و پاسخ دانشجویان به پایان رسید.

Template Design:Dima Group