Thursday 28th March 2024

مشاوره کارآفرینی و توسعه کسب و کارهای نوپا

مشاوره کارافرینی و توسعه  کسب و کارهای نوپا

در مشاوره های غیر حضوری، مشاوره ها می تواند بصورت صوتی، تصویری، پیامکی (SMS) و متنی (پرسش و پاسخ در وب سایت) و در بستر آنلاین یا تلفنی باشد.

کاربرانی که تمایل به استفاده از رایانه و نوت بوک برای برقراری ارتباط با مشاوران دارند به سادگی می توانند با دریافت وقت قبلی از خدمات این مشاوران بهره مند شوند.

آموزش الکترونیک کسب وکار

مرکز مشاوره، اطلاع رسانی و خدمات کارآفرینی فرزان، جهت توانمندسازی کارآفرینان بویژه در گام های نخست از کسب و کار خود، اقدام به طراحی و عرضه دوره آموزشی چندرسانه ای کرده است

با مراجعه به دانشگاه و یا ارتباط تلفنی می توان در دوره های کارآفرینی شرکت کرد.

مجموعه دوره های هفت  گانه کارآفرینی

در این مجموعه که شامل سه دوره مجزا است، ضمن ارائه محتوایی بومی متناسب با نیاز کارآفرینان ایرانی، مطالب و محتوای به روز و کاربردی که در معتبرترین دانشکده های کسب و کار جهان تدریس می شود، عرضه شده است.

این مجموعه برای کارآفرینان دانشگاهی، کارآفرینان حوزه فناوری و آن گروه از دانشجویان و دانش آموختگان که علاقمند به حوزه کارآفرینی هستند، توصیه می شود..