Thursday 18th April 2024

طراحی سامانه یکپارچه مدیریت قنوات بلده توسط موسسه آموزش عالی پیروزان

همزمان با دهه مبارک فجر از سامانه یکپارچه مدیریت مجموعه قنوات بلده رونمایی شد. این سامانه به سفارش شرکت میاه بلده توسط تیم مهندسی کامپیوتر موسسه آموزش عالی پیروزان طراحی و اجرا گردیده است.

به گفته مهندس عبدالله زاده رییس هیئت امناء موسسه آموزش عالی پیروزان، پروژه توسط تیم ده نفره ازاساتید و دانشجویان گروه مهندسی کامپیوتر به سرپرستی مهندس ضیایی طی مدت 6 ماه طراحی و به مرحله اجرا رسیده است.

با اجرای این سامانه مدیریت کلیه حوزه های مربوط به کشاورزان با حفظ کلیه قوانین مربوطه به صورت نرم افزاری برنامه ریزی و طراحی گردیده است.