Friday 19th April 2024

پایان دومین دوره طرح آموزش در مسیر اشتغال

دومین دوره طرح آموزش در مسیر اشتغال پس از تجربیات دوره اول و رفع نواقص و اشکالات طرح در نیمسال دوم 1399-1400 برگزار گردید.

دومین دوره این طرح پس از تجربیات  دوره اول  و رفع نواقص و اشکالات طرح در نیم سال دوم آموزشی 1399-1400 برگزرا گردید .در ابتدا با برگزاری 5 جلسه کاری با آموزش فنی حرفه ای شهرستان فردوس و دو آموزشگاه شاخص  فنی حرفه ای شهرستان توافق نامه ای مبنی برا اجرای دوره دوم طرح منعقد گردید.

در دوره دوم طرح بر اساس نظر کارشناسان و اساتید گروههای آموزشی 9گانه دانشگاه 26 دوره مهارت افزایی بر اساس دروس ترمی دانشگاه برای دانشجویان مختلف تعیین شد.سپس برای دروس ترم نیمه دوم سال آموزشی 1399-1400دروس تکمیلی تعریف و به معاونت پژوهشی ابلاغ گردید.از آنجایی که مهارت افزایی برای دانشجویان از اهمیت بالایی در دانشگاه برخوردار است.بهترین اساتید منطقه جهت دوره های طرح آموزش در مسیر اشتغال تعیین گردیدند و با همکاری مرکز آموزش فنی حرفه ای و دو آموزشگاه فنی حرفه ای 26 دوره بر اساس تقویم آموزشی طرح به اجر در آمدند.لازم به ذکر است در این دوره تعداد 253 دانشجو به میزان131560نفر ساعت آموزش را در دوره های ارائه شده گذراندند.

دوره های ارائه شده در این طرح به شرح ذیل می باشد:

نام دورهنام دوره
SQLSERVERآشنایی با حقوق بانکی وحقوق بیمه
نقشه برداری باTOTALSTATIONقوانین کار، حقوق ودستمزد،مسؤولیت مدنی
طراحی داخلی با نرم افزارSKETSHUPاخلاق حرفه ای
نرم افزار MSPآشنایی با قوانین تأمین اجتماعی
هیدرولیک وپنوماتیکآشنایی با قوانین ثبت شرکتها
تست جوشآشنایی با روابط کار ودستمزد
نرم افزار SAFEمقاله نویسی
نرم افزار COMFARمکالمه زبان
کارور اتوکدANSIS
سی شارپLINGO
طراحی وب سایتPower B
مهارتهای هفت گانه( ویژه خواهران)مهارتهای هفت گانه(ویژه برادران)

لازم به ذکر است در کلیه دوره های یاد شده مدرک معتبر فنی حرفه ای به شرکت کنندگان اعطا می گردد تا در هنگام فراغت از تحصیل جهت اشتغال در مراکز مختلف به عنوان تاییدیه دوره فنی یاد شده به تمامی مراکز دولتی و خصوصی جهت استخدام ارائه گردد.به علاوه دانشجو در صورت علاقه به هر یک از دوره ها می تواند آن را در مراحل پیشرفته تر ادامه دهد.