Thursday 18th April 2024

برگزاری شب شعر ” در رکاب منجی” به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی

🔸بمناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی مراسم شب شعری با عنوان ” در رکاب منجی ” با حضور شعرای شهرستان فردوس در تالار محراب اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فردوس برگزار شد.
🔸از مهمترین برنامه ها می توان به آیین رونمایی از کتاب ” سی غزل در سیره سردار دل ها ” از ادیب بزرگوار جناب آقای هادی دانش مقدم نام برد که با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و تمامی مسئولین شهرستان انجام شد.
🔸این برنامه به همت موسسه آموزش عالی پیروزان انجام پذیرفت.