Friday 29th March 2024

دیدار ریاست و معاونت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با رئیس هیئت امنای موسسه آموزش عالی پیروزان

صبح روز چهارشنبه 5 آبان ماه ریاست و معاونت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان فردوس با رئیس هیئت امنای موسسه آموزش عالی در خصوص هفته کارآفرینی که در پیش رو می باشد دیدار و گفتگو کردند.

آقای مهندس صولتی ریاست محترم اداره کار در این جلسه عنوان کردند: با توجه به اینکه موسسه آموزش عالی پیروزان یک دانشگاه مهارت محور و کارآفرین در منطقه می باشد می توانیم به مناسبت هفته کارآفرینی همکاری ها و برنامه های زیادی را به اجرا برسانیم. در ادامه به اجرای برنامه های فوق العاده این دانشگاه در گذشته اشاره کردند و از آقای مهندس عبداله زاده درخواست نمودند تا به این همکاری ها و اجرای برنامه ها ادامه دهند. آقای مهندس عبداله زاده نیز ضمن ارائه 5 عنوان برنامه برای اجرا در هفته کار آفرینی که مهمترین آن ها کلید خوردن فاز جدید طرح آموزش در مسیر اشتغال می باشد، بر همکاری های دو جانبه تاکید کردند.

برگزاری کافه کارآفرینی در قالب 4 دوره ، برگزاری سمینار با عنوان هفت گام کارآفرینی، تور دانشجویی در حوزه بازدید از کارگاه کارآفرینان برتر و جلسات آموزش مجازی از این عنوان برنامه ها بود.