Saturday 20th April 2024

برگزاری آیین جشن تولد شهدایی با عنوان ” شب های پرستاره “

به همت پایگاه بسیج دانشجویی شهدای هیته ای موسسه آموزش عالی پیروزان و با همکاری بسیج دانشجوئی شهرستان فردوس، شبی به یاد شهدا و با عنوان آیین جشن تولد شهدای آذر ماه شهرستان فردوس برگزار گردید.

این مراسم که با قرائت قرآن آغاز شده بود، با سخنرانی جناب سرهنگ فاطمی نسب، فرمانده سپاه شهرستان فردوس و همچنین روایتگری برادر رزمنده، آقای دیاری ادامه یافت. از قسمت های جذاب برنامه می توان به اجرای سرود وصال توسط موسسه فرهنگی هنری وصال و اجرای ضرب زورخانه ای اشاره کرد. در انتها نیز جوایزی برای دوستان حاضر در سالن به قید قرعه و همچنین لوح یادبود برای خانواده شهدایی که به برنامه دعوت بودند اهدا شد.