Sunday 22nd May 2022

️تقدیر از دو دانشجوی محقق و پژوهشگر موسسه آموزش عالی پیروزان به مناسبت هفته پژوهش
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

جناب آقای عبداله زاده، قائم مقام و رئیس هیئت امنای موسسه آموزش عالی پیروزان به مناسبت هفته پژوهش طی مراسمی با حضور آقای دکتر باغبان و سرکار خانم دکتر شمس، از دانشجویان آقای مرتضی آذر و همچنین خانم طیبه محمد زاده به پاس زحمات ارزنده شان تقدیر و تشکر نمودند.
ایشان عنوان کردند ک تحقیق و پژوهش همواره از پایه ها و ارکان اصلی موسسه آموزش عالی پیروزان بوده و از آقای دکتر باغبان و خانم دکتر شمس بابت ترغیب دانشجویان ب امر پژوهش تشکر کردند و خواستار امتداد این مسیر بودند. آقای مرتضی آذر از دانشجویان فعال در زمینه پژوهش می باشند و همچنین مقاله خانم طیبه محمدزاده با عنوان “بررسی عملکرد کلکتور خورشیدی با حضور فین متخلخل ” از مقالات برجسته در زمینه انرژی های نو می باشد.

Template Design:Dima Group