Thursday 18th April 2024

شب شعر ” آرزوی وصل ” به میزبانی موسسه آموزش عالی پیروزان برگزار شد.

به همت بسیج دانشجویی شهدای هسته ای موسسه آموزش عالی پیروزان و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فردوس و بسیج دانشجویی شهرستان فردوس برگزار گردید. در این دیدار که به مناسبت شب یلدا و در آخرین شب های پاییز برگزار شد، جمعی از شاعران نوجوان و جوان شهرستان به شعرخوانی پرداختند. ریاست محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، ریاست محترم اداره تبلیغات اسلامی و دبیر محترم انجمن ادبی یادبان تون از مهمانان ویژه این برنامه بودند.