Friday 19th April 2024

آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 1401 از 1 تیر

آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 1401 از 1 تیر

به گزارش روابط عمومی موسسه ، به نقل از سازمان سنجش کشور دفترچه راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 از 31 خرداد ماه در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر می شود و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از اول تا چهارم تیرماه می‌توانند با مراجعه به سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دقیق دفترچه راهنما اقدام به انتخاب رشته نمایند.

ضمناً نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ نیمه اول شهریورماه اعلام می‌شود تا پذیرفته‌شدگان از اول مهرماه بتوانند در کلاس‌های دانشگاه محل پذیرش حضور یابند.

لازم به ذکر است موسسه آموزش عالی پیروزان در دو رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی و مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی به شرح ذیل دانشجو می پذیرد.